Springest Suite

De tool die ontzorgt, zodat u kunt focussen op uw core business. 

Focus op uw core business: lesgeven

Springest Suite is dé toolset die iedere opleider nodig heeft voor het runnen van haar bedrijf. Suite neemt facturatie, administratie, evaluatie en inschrijving uit handen. Zo houdt u meer tijd over voor uw core business: mensen helpen leren.

✔ Al uw Producten, Trainers, Leads & Inschrijvingen op één plek

✔ Naadloze integratie tussen andere portalen en uw eigen website

✔ Makkelijker facturen aanmaken en versturen

✔ Al uw reviews gecentraliseerd 

✔ E-learning integratie via aNewSpring

Waarom Springest Suite?

1. Uw eigen website, Springest, corporate sites en andere software tools naadloos geïntegreerd

2. Minder tijd kwijt aan administratieve taken

3. Toegang tot de beste tools, getest door duizenden gebruikers

✔ Verzamel al uw (potentiële) deelnemers op één plek

 

De inschrijvingenwidget

Met de inschrijvingenwidget openen bezoekers het inschrijvingsformulier van Springest eenvoudig op uw eigen site. De directe inschrijvingen van bezoekers worden doorgestuurd naar uw eigen Suite CMS.

 

De leadswigdet

Met de leadswidget openen bezoekers het brochureformulier van Springest eenvoudig op uw eigen site. Aanvragen komen binnen in uw eigen Suite CRM.

✔ Beheer uw eigen Customer Relationship Management tool 

 

Makkelijk communiceren

Alle deelnemers aan uw leerproducten op één plaats. Email uw groepen, verander deelname status en upload certificaten.

Verhoog uw sales

Wijs leads toe aan uw sales team, verander de status van uw leads en plan vervolgafspraken. Directe integratie met uw digitale agenda.

✔ Integreer al uw tools 

 

Gebruik de Springest API

Alle producten die u in de Springest Admin toevoegt kunt u automatisch doorzetten naar elk LMS en LXP. Zo hoeft u uw producten maar op één plek in te voeren en kunt u makkelijker verkopen aan grote zakelijke klanten

Zelf e-learning maken en publiceren

Met de software van aNewSpring kunt u zelf e-learning producten maken, publiceren en koppelen met Springest. Zo kan de eindgebruiker direct beginnen na inschrijving.

Al uw reviews op één plek

Maak gebruik van onze ervaringen widget om verzamelde ervaringen direct op uw eigen website te tonen en verhoog uw conversie ratio. 

Makkelijk factureren

Met één klik een factuur genereren en versturen via Moneybird. Zo structureert u uw boekhouding via Springest Suite.
Samen helpen we mensen hun volledige potentieel te bereiken
Voor wie?

Opleiders

Als opleider heeft u het druk genoeg. Marketing, sales en administratie zijn tijdrovende bezigheden. Springest Suite maakt het mogelijk om u te richten op uw core business: lesgeven.

Corporate academies

Het verzorgen van interne trainingen is een grote verantwoordelijkheid. Met Springest Suite is uw planning, administratie en communicatie geregeld in één systeem. Wel zo makkelijk.
Focus op uw core business: Lesgeven

Testimonials

“Bij 5ST3PS behoren we al twee jaar op rij tot de Beste Opleiders van Nederland. Dat kunnen we omdat we ons dankzij de samenwerking met Springest kunnen focussen op waar we werkelijk goed in zijn, namelijk mensen en organisaties ontwikkelen om zelf hun processen makkelijker te maken en sneller waarde te creëren. Springest helpt ons door te ontzorgen met hun expertise op ondersteunende processen.” Kitty Bissessur

5ST3PS

“Op dit moment zijn we in de avonduren nog veel bezig met administratieve taken. Het zou geweldig zijn als Springest Suite dit voor ons kan overnemen. Geen zorgen meer over het op orde brengen van inschrijvingen en het administratieve proces wat hierbij komt kijken. Straks een mooie tool op de website en alle werkzaamheden worden gedaan door Springest. Kan niet wachten tot het zover is!” Gerwin Schaaphok

Compucourse

Pricing 

Share This