Inschrijvingswidget

Onderdeel van Springest Suite

De inschrijvingswidget

U bevindt zich op een voorbeeld aanbiederpagina. Op deze pagina ziet u een hoe de inschrijvingswidget eruit komt te zien. 

Wat is de Inschrijvingswidget?

Met de Inschrijvingswidget openen bezoekers het inschrijvingsformulier van Springest eenvoudig op uw eigen site. Bezoekers kunnen zich direct inschrijven voor uw producten. Deze inschrijvingen worden automatisch doorgestuurd naar Springest.

Voordelen voor u als aanbieder

  • Het inschrijvingsproces wordt u uit handen genomen
  • Naadloze integratie tussen inschrijvingen via uw website, Springest en zakelijke klanten
  • Een gebruiksvriendelijk inschrijfformulier, getest door honderdduizenden gebruikers
  • Meer en betere ervaringen op Springest door de integratie hiervan in het inschrijfproces

De Inschrijvingswidget is onderdeel van Springest Suite: dé toolset die elke aanbieder nodig heeft voor het runnen van haar bedrijf. Meer over Springest Suite.

Voorbeeld leerproduct 1

Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. Dit is een voorbeeld beschrijving voor Voorbeeld leerproduct 1. 

Startdata en inschrijven

De volgende startdata zijn beschikbaar. U kunt zich direct inschrijven via de onderstaande knop. 

Share This